מה הופך קייטרינג לקייטרינג גורמה איכותי?


ניתן לומר כיום יותר מתמיד, כי האוכל משחק תפקיד מרכזי בחיינו. גם באירועים פרטיים וגם באירועים עסקיים, בעלי האירועים מעניקים תשומת לב גדולה לכל סוגיית האוכל באירועים. לא רחוקים הימים בהם היו מסתפקים האורחים במנות צנועות וביתיות, אך כיום, בעת שסף הריגוש עלה, גם הרצון לחוויה גדולה של טעמים ומרקמים עלתה. כך בעלי האירועים בוחרים פעם אחר פעם בשירות של קייטרינג גורמה, הממנף את האירועים כל הדרך אל הכתרתם כהצלחה. מה הופך קייטרינג רגיל לקייטרינג גורמה? כל התשובות לפניכם.

שף העומד בראש הקייטרינג
ראשית, בראש כל קייטרינג עומד שף מכובד המנצח על כל המקהלה. קייטרינג גורמה הוא קייטרינג המתחיל בתפריט עשיר ומגוון, המציע לקהל הטועמים חוויה שונה מזו המוכרת להם בשגרת היום שלהם. לרוב, השפים הם גם אלו המרכיבים את התפריט, וגם אלו המכשירים את צוות הטבחים בפועל. בעת שקייטרינג רוצה להפוך לקייטרינג גורמה, מושקעת מחשבה רבה בשילוב שבין טעמים ומרקמים, על מנת להבטיח לקהל הטועמים חגיגה יוצאת דופן של טעמים.
 
איכות חומרי הגלם
קייטרינג המבקש להגיש אוכל גורמה, צריך בראש ובראשונה לעבוד עם חומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר. כיום ניתן דגש גדול לאיכות חומרי הגלם, והשפים מבינים כי על מנת להגיע לתוצרים טעימים, חשוב להשקיע בבסיס טוב ואיכותי שבא לידי ביטוי בירקות טריים, דגים טריים ובשר איכותי מנתחים מובחרים. ללא חומרי גלם איכותיים הרי שקהל הטועמים לא יהיה שבע רצון כשם שהוא יהיה בעת שיהיה שימוש נרחב בפרודוקטים איכותיים.
 
דגש על נראות המנות
עוד לפני שקהל הטועמים מנצח על המנות עם הסכין והמזלג, הרי שהעיניים אוכלות. ישנה חשיבה אדירה לנראות המנות, ובעת שהקייטרינג אינו מעניק דגש ותשומת לב לנראות הצלחות, הרי שלא ניתן להכתיר אותו כקייטרינג גורמה. אומנות צילחות המנות היא אומנות לכל דבר, בה ניתן דגש על הנחת המרכיבים השונים של המנה בהרמוניה מושלמת על גבי הצלחות. כיום, מדובר על הרבה מעבר למבחן טעימה, אלא מדובר על קהל שרוצה לקבל שירותי קייטרינג בשילוב חוויה קולינארית, ועל מנת לזכות בחוויה מושלמת – הרי שצריך גם להעניק תשומת לב לכל סוגיית הצילחות, ולא בהנחה רנדומאלית של מרכיבים על הצלחות.
 
איכות המתעלה על הכמות
אם יש משהו שחברות הקייטרינג הדוגלות במזון גורמה דבקות בו, הוא על כך שהאיכות של המנות מתעלה על הכמות. לעתים, ישנם אלו המעדיפים שפע וגודש על פני האיכות, אך מנות הגורמה מבקשות בדיוק להפך: להעניק חוויה בוטיקית ומוקפדת המבוססת על איכות בלתי מתפשרת. זיכרו, עדיף מנות קטנות ומדויקות על פני צלחות גדושות בחומרים לא איכותיים ובטעמים שאינם יוצרים חוויה או ריגוש בקרב הטועמים. כיום באירועים השונים האורחים מגיעים לאכול, ועל מנת להכתיר את האירוע כהצלחה, חשוב להעניק דגש גם לפאן הקולינארי באירוע. בתיאבון!



תפריט דף הבית טלפוןפייסבוק